Ce pretinde Isus de la lume – John Piper

lei35,00

Stoc epuizat

Descriere

Evanghelia crestina reprezinta mai mult decat oferta minunata a harului mantuitor; este o porunca care priveste suprema loialitate, supunerea fata de domnia lui Isus. Uitam acest fapt prea usor in biserica noastra contemporana, asediati cum suntem de catre o filosofie a pluralismului, care respinge autoritatea ultima, si traind intr-o cultura a drepturilor omului, care dispretuieste supunerea. Dar John Piper ne reaminteste adevarul autentic: supunerea fata de poruncile lui Cristos reprezinta datoria noastra absoluta; totusi, in mod paradoxal, in slujirea Lui gasim libertate desavarsita si bucurie!
William Philip, pastor la St. George’s-Tron Church, Glasgow, Scotia

Iata o carte deosebita. Ea sustine ca cele patru evanghelii sunt adevarate si au un mesaj unic. Si mai sustine ca Isus nu doar ne ofera, ci si pretinde ceva de la noi. Si proclama faptul ca Isus detine autoritate asupra tuturor oamenilor, indiferent de religia, genul, rasa, venitul, sexul, nationalitatea sau cultura lor. Probabil ca nu veti fi de acord cu ea in detaliu. Dar veti auzi aici vocea unui Isus care este mai mult decat un galilean hipiot, taran dupa port, molcom la vorba, efeminat, marginalizat si care crede ca El singur este Domn.
Mark Driscoll, pastor la Mars Hill Church, Seattle

Aceasta carte reprezinta un pretios dar pe care ni-l face pana lui John Piper. Cat timp a trecut de cand nu ati mai meditat cu atentie la poruncile pline de autoritate ale lui Cristos? Printre aceste pagini va veti intalni cu Mantuitorul si veti avea parte de efectele transformatoare ale Evangheliei. Putine indeletniciri sunt mai vrednice de o investitie de timp din partea dumneavoastra decat aceasta.
C.J. Mahaney, Sovereign Grace Ministries

Cercetatori, popularizatori si acum chiar si romancieri isi dau silinta, cu o patima oarba, sa descopere un Isus alternativ fata de Cel descris atat de maret in evangheliile biblice. In contrast total si inviorator cu acestia, John Piper surprinde cu limpezime ceea ce este evident: Isus cel din Biblie merita sa traiesti si chiar sa mori pentru El.
Sinclair Ferguson, pastor principal la the First Presbyterian Church

JOHN PIPER este pastor la Bethlehem Baptist Church, din Minneapolis. Dintre numeroasele lui carti, amintim: Sa se bucure popoarele!, Suprematia lui Dumnezeu in predicare, Cand nu-L doresc pe Dumnezeu, Insetat dupa Dumnezeu, 50 de motive pentru care Isus a venit sa moara si Nu-ti irosi viata.
El si sotia lui, Noel, au patru fii si o fiica.