Casa favorită a lui Dumnezeu – Tommy Tenney

lei15,00

Stoc epuizat

Descriere

Ai amintiri dragi despre o casa in care ai crescut? Care sunt aceste amintiri? Amintirea evenimentelor frumoase care s-au intamplat acolo, mai degraba decat structura fizica a casei, iata ceea ce te face sa simti “dorul de casa”.

Daca lui Dumnezeu I s-ar face “dor” de oricare dintre casele de inchinare de pe pamant, care ar fi aceea? Ce evenimente din acest loc pot provoca mintea eterna a lui Dumnezeu sa defineasca acea casa ca favorita Lui si s-o imortalizeze pentru vecie in memoria Sa?

Omul cauta intalniri cu Dumnezeu la ceea ce numeste el “casa lui Dumnezeu”, dar Dumnezeu cauta intalniri cu omul la ceea ce El numeste “casa omului”. Va mai amintiti numele? “Cortul lui Moise”, “Cortul lui David”, “Templul lui Solomon”? Dumnezeu a cutreierat pamantul in cautarea inchinarii intime, inca din gradina Eden.

In timp ce peisajul este presarat de turle de milioane de dolari, care strapung atmosfera lui Dumnezeu si de ferestre pictate care-I coloreaza soarele, s-ar parea ca alegerea unei case favorite ar fi elaborata. Pregateste-te sa fi surprins descoperind Casa favorita a Lui Dumnezeu.