Binecuvântare sau Blestem – Derek Prince

lei35,00

Stoc epuizat

Descriere

Observi in viata ta sau a familiei tale boli sau accidente repetate? Esti constrans in gandirea ta? Starea ta emotionala este de necontrolat? Relatiile tale cele mai apropiate sunt tulburate in permanenta?
Te miri de ce succesul vine cu usurinta la altii, dar pe tine pare sa te ocoleasca? Situatia ta financiara este in mare majoritate a timpului exact ca niste monede puse intr-un buzunar rupt? Daca da, atunci toate acestea pot fi semne clare ale activitatii unui blestem.

Derek Prince, inspirandu-se din Sfanta Scriptura si din experientele din viata reala, te va ajuta sa intelegi cauzele blestemelor (activitati oculte, pacate ascunse, abuzuri, abandon, chiar si pacate ale unei generatii precedente). Tot in cartea de fata te va invata cum sa ajungi sa fii eliberat de blestemele pe care le-ai descoperit ca fiind active si la lucru in viata ta, astfel incat sa poti incepe sa te bucuri de destinul si de beneficiile binecuvantarilor pe care Dumnezeu le-a planuit pentru tine.

Peste 1,6 milioane de cititori au beneficiat de invatatura acestei carti si o mare parte dintre ei au capatat o noua intelegere spirituala a ceea ce ne invata Sfanta Scriptura, fapt care le-a transformat intreaga lor viata.