Atracția eternității – John Bevere

lei31,00

Stoc epuizat

Descriere

Cum va arata vesnicia voastra?

Cum ar fi daca ati afla ca faceti parte dintr-un experiment in care urmatoarele douazeci si patru de ore vor hotari calitatea restului vietii voastre? Fiecare aspect, de la slujba pe care o aveti pana la zona si casa in care locuiti, se va lega de felul, in care parcurgeti acea unica zi. Cum ati aborda acele douazeci si patru de ore? Ati planifica lucrurile sau le-ati lasa la voia intamplarii, sperand ca totul va fi bine in cele din urma?

Vi se pare o idee fortata? Nu este. De fapt, ea oglindeste modul in care alegerile voastre de astazi va vor influenta pentru vesnicie destinul.

In Atractia eternitatii, John Bever foloseste o alegorie relevanta si numeroase pasaje din Scriptura pentru a zugravi o imagine vie a felului in care viata noastra pamanteasca ne modeleaza existenta vesnica.

Viata care incepe dupa ultima rasuflare este nespus mai mult decat o destinatie. Nu asteptati pana cand e prea tarziu. Descoperiti acum cum puteti trai o viata care sa conteze azi, dar si in vesnicie!

John Bevere si sotia lui, Lisa, sunt fondatorii organizatiei Messenger International. Slujitor si autor al mai multor bestselleruri, John prezinta cu indrazneala si pasiune mesaje care nu compromit adevarul. Dorinta lui este de a sustine biserica locala si de a oferi resurse liderilor, indiferent de locul unde se afla ei, de limba pe care o vorbesc si de situatia lor financiara. Materialele lui au fost traduse in peste nouazeci de limbi si milioane de copii au fost distribuite pastorilor si liderilor din lumea intreaga.