Alergarea după Gâsca Sălbatică – Mark Batterson

lei29,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

De cele mai multe ori, cei mai multi dintre noi nu avem habar incotro ne indreptam. Perfect.

Crestinii celti aveau un nume pentru Duhul Sfant – An Geadh-Glas, sau „Gasca Salbatica”. Numele acesta sugereaza ideea de taina.

La fel ca si o gasca salbatica, Duhul lui Dumnezeu nu poate fi urmarit sau domesticit. O aura de primejdie, un iz de neprevazut Il inconjoara. Cu toate insa ca denumirea poate parea profanatoare, nu gasesc o alta mai potrivita pentru a descrie ceea ce inseamna sa urmezi in viata pe Duhul. Or fi stiut ei ceva, crestinii celti… De cele mai multe ori, cei mai multi dintre noi nu avem habar incotro ne indreptam. Si cand ne dam seama de asta, nu ne simtim deloc confortabil. Insa aceasta incertitudine circumstantiala mai poate fi denumita si altfel: Aventura.

Mark Batterson este pastorul Bisericii National Community din Washington D.C. „recunoscuta ca fiind una dintre cele mai inovatoare biserici din Statele Unite. Mark este autorul cartii „Intr-o groapa cu un leu intr-o zi cu ninsoare” si un blogger foarte citit. Locuieste in Capitol Hill impreuna cu sotia sa, Lora, si cu cei trei copii ai lor.