Tot ce ea își dorește – Lynn Austin

lei39,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Cu treizeci si cinci de ani in urma, Kathleen a fugit de acasa, dorind cu disperare sa scape de povara saraciei si a rusinii. Dar o invitatie neasteptata de la sora ei o aduce, impotriva vointei ei, inapoi in linistitul oras New York, fiind urmata si de fiica ei.

Calatoria care trebuia sa recupereze lipsurile din relatia cu fiica sa isi schimba cursul pe masura ce Kathleen isi reevalueaza propria copilarie. Chiar mai interesante sunt istorisirile despre Eleanor, mama ei odata plina de viata, si despre Fiona, bunica despre care de abia stia cate ceva.

Cu cat mai mult, cu atat Kathleen cauta mai multe raspunsuri cu privire la trecutul misterios al familiei ei. Totusi, privindu-si trecutul in fata, Kathleen este sfasiata intre nevoia de a ierta si intre dorinta de a uita.

Tot ce ea isi doreste este genul de carte pe care nu o poti lasa din mana. Personajele sunt incantatoare, peisajele sunt zugravite intr-o maniera plastica, iar subiectul e pertinent si plin de semnificatii. Scriitoarea dovedeste un talent deosebit in a pune vietile altor oameni intr-o lumina care ne ajuta sa intelegem trairea si experientele cu Dumnezeu.

LYNN AUSTIN este de trei ori castigatoare a Premiului Christy pentru romanele: Lumina din intuneric, Stalpul de foc si Taramuri ascunse. Ea si sotul ei au trei copii si locuiesc impreuna langa Chicago, Illinois.