Spre libertate – Julie Cantrell

lei32,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

“O carte splendid scrisa. Julie Cantrell spune o poveste ce-ti va dainui in inima mult timp dupa ce vei fi intors ultima pagina.” Karen White.

O fata simpla, insa cu o poveste numai simpla nu.
In Mississippi-ul de pe vremea Marii Depresiuni din America, Millie Reynolds iti doreste din toata fiinta sa scape din nebunia ce ii marcheaza universul. Cu un tata abuziv si o “mama de nimic”, ea se lupta sa gaseasca un loc caruia sa ii poata apartine cu adevarat.

Cautand raspunsuri, ea iti indreapta atentia spre tiganii a caror caravana trece prin orasul ei in fiecare primavara. Calatorii o ajuta pe Millie sa ajunga la cheia ce va dezvalui socante secrete de familie tinute ascunse de-a lungul generatiilor. Cand lucrurile iau o intorsatura tragica, misteriosul continut al cutiei de dovedeste a fi pentru Millie unealta de care are nevoie pentru a intrerupe lungul cerc vicios de nebunie si abuz al familiei sale.

Trecand prin toate aceste circumstante, Millie cunoaste emotiile primei iubiri, in vreme ce lupta pentru credinta intr-un Dumnezeu ce pare sa o fi parasit. Prin puterea iertarii, va putea Millie sa iti croiasca in final drum spre libertate?