Preaiubitul meu Dietrich – Amanda Barratt

lei52,00

Categorie:

Descriere

Descopera povestea de dragoste autentica dintre faimosul teolog Dietrich Bonhoeffer… si femeia incredibila care i-a schimbat viata

Maria von Wedemeyer ajunge sa cunoasca ororile razboiului. Tatal si fratele ei, pe care ea ii iubeste mult, isi pierd amandoi viata pe campul de lupta. Ultimul lucru de care are nevoie aceasta femeie energica si indrazneata este sa se indragosteasca de un barbat aflat sub permanenta supraveghere a Gestapo-ului.
Dietrich, la randul lui, este hotarat sa se tina departe de orice relatie romantica, fiindca socoteste ca lucrarea lui in slujba lui Dumnezeu e mult prea importanta, iar implicarea sa in conspiratia menita sa rastoarne regimul hitlerist, deosebit de riscanta.
Dar atunci cand acesti doi oameni curajosi si inteligenti se intalnesc, intre ei se naste fulgerator o dragoste profunda―si, in ciuda pericolelor, se pare ca merita sa riste totul pentru ea. Sunt ei pregatiti pentru suferinta cu care urmeaza sa se confrunte, din pricina faptului ca aleg sa ramana fideli convingerilor lor, in detri-mentul propriei fericiri?
Bazata pe cercetari istorice amanuntite cu privire la viata celor doi eroi, aceasta poveste de dragoste adevarata este deopotriva emotionanta si palpitanta.