Păzitorul mărturiilor – Charles Martin

lei45,00

Categorie:

Descriere

„Pentru ca meriti sa fii salvata.“

Pe Murphy Sheperd, ultima misiune de salvare aproape ca l-a costat viata. Acum nu-si doreste nimic altceva decat sa stea pentru o vreme aproape de sotia si de fiica sa. Dar fratele lui Bones trebuie oprit si inca foarte multi au nevoie sa stie ca merita sa fie salvati.

Jocul de-a soarecele si pisica odata declansat, Murphy este pus la incercare la fiecare pas—atat fizic, cat si psihologic. Apoi se intampla ceea ce nimeni nu concepea: bunul sau mentor si prieten este luat. Disparut fara urma.
Murphy traieste dupa principiul ca dragostea intotdeauna sare in ajutor. Dar cum sa-l salveze pe Bones, cand nu are nici cel mai mic indiciu care l-ar putea duce la acesta?

Cu o claritate impresionanta, Pazitorul marturiilor ne arata care este adevaratul cost al parasirii celor nouazeci si noua pentru a-l gasi pe cel pierdut.

„Un roman minunat, care-ti implineste toate asteptarile, cu o intriga bazata atat de actiune cat si pe dragoste, si cu personaje care raman in sufletul cititorului mult timp dupa intoarcerea ultimei pagini.“
—Southern Literary Review, despre Pazitorul apei