Păcate răscumpărate – Tamera Alexander

lei37,00

Vol. 2, Seria “Cronicile De La Fountain Creek”

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

CUVINTELE, ODATA ROSTITE, POT VINDECA UN SUFLET RANIT, DAR CUVINTELE CE RAMAN NEROSTITE, APASA SUFLETUL, PROVOCAND O RANA MULT MAI ADANCA.

Annabelle Grayson are sansa de a incepe o noua viata, dar nicidecum in Willow Springs, unde trecutul ei o umbreste precum un nor intunecat. Dupa moartea sotului ei, Annabelle da anunt pentru angajarea unei calauze care s-o insoteasca pana la mosia ce o asteapta in Idaho – dar candidatul care se prezinta pentru slujba este unul cu totul neasteptat.

Matthew Taylor este un fugar, urmarit la tot pasul de consecintele greselilor savarsite in trecut. Prima intalnire cu Annabelle Grayson a fost oarecum indeajuns de neplacuta, dar, cand drumurile li se incruciseaza din nou, adevarurile ce i se reveleaza sunt de-a dreptul devastatoare. Daca i s-ar putea indeplini o singura dorinta, Matthew si-ar dori sa dea timpul inapoi si sa indrepte o greseala pe care o regreta amarnic. Iar daca ar mai avea dreptul la o dorinta, aceea ar fi ca Annabelle Grayson sa plateasca pentru faptele ei.

Tamera Alexander este o romanciera de succes, ale carei lucrari au fost premiate sau nominalizate la numeroase distinctii literare, printre care se numara Premiul Christy, Premiul PITA si Premiul Carol. Tamara si sotul ei locuiesc in Tennessee.