O perlă în nisip – Tessa Afshar

lei34,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

“Rahav, tu esti aceasta perla. Cel care te-a creat dupa chipul Sau, Cel care te-a numit foarte buna trebuie sa te considere deosebit de valoroasa. Esi ca aceasta bijuterie pretioasa pentru El. Ai fost calcata in picioare de multi altii, insa asta nu a schimbat cine si ce esti: un copil de Dumnezeu, facut dupa chipul Sau.”

O perla in nisip imagineaza partea din povestea vietii lui Rahav pe care Scriptura o lasa sub tacere. Tanara Rahav locuieste pe zidul solid ce imprejmuieste Ierihonul, insa zidurile solide ale cetatii nu sunt singurele din viata ei, intrucat ea traieste captiva a sentimentelor de teama, respingere si nevrednice. Adevarata batalie se da in inima ei.

E posibil ca o prostituata canaanita care pana acum si-a dus traiul facandu-se dorita de barbati sa devina o sotie pe potriva unui conducator al Israelului? Surprinzator, raspunsul Bibliei este DA.

Tessa Afshar s-a nascut in Iran, unde s-a indragostit de Jane Austen si Charlotte Bronte in timp ce studia la scoala de fete. Apoi s-a mutat in America pentru a locui acolo permanent. Viata ei si-a schimbat cursul radical cand, pe la douazeci si ceva de ani, s-a convertit la crestinism. Tessa a obtinut M.Div. de la Universitatea Yale si preda la Facultatea de Teologie. In ultimii 13 ani a slujit cu totala dedicare in lucrarea crestina.