O dragoste mai adâncă decât marea – Dan Walsh

lei32,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

“O dragoste mai adanca decat marea este o poveste ce astepta de 150 de ani sa fie spusa. Si ce binecuvantare ca Dan Walsh este cel care o spune! Ea ne inspira, este incarcata de semnificatie spirituala si cu adevarat miraculoasa – un mesaj datator de speranta ce vine intr-un moment in care, mai mult ca niciodata, lumea are nevoie de asa ceva.”

Joson F. Wright, autor al romanului The Wednesday Letters, Bestseller New York Times

Pentru John si Laura Foster, ceea ce se anuntase a fi o luna de miere ca in povesti in anul 1857 la bordul vaporului SS Vandervere se transforma in scurt timp intr-un adevarat cosmar. In urma unei furtuni teribile, imensul lor vas se scufunda in adancul intunecos al Oceanulu Atlantic. Cu toate ca Laura se pomeneste salvata alaturi de celelalte femei si de copii, fara proaspatul ei sot nu poate simti decat deznadejde. Banuind ca John al ei nu mai este in viata, dar indraznind la un dram de speranta, ea trebuie sa se impace cu perspectiva unei vaduvii la tinerete.

Talentatul autor Dan Walsh ne relateaza cu maiestrie o incredibila poveste despre speranta, credinta si dragoste, dintr-un unghi al intimitatii emotionale. Inspirat dintr-o poveste adevarata, acest roman emotionant si autentic va va captiva in timp ce navigati prin paginile lui.