Luna murelor coapte – Serena Miller

lei39,00

Categorie:

Descriere

CARE SALBATICIE E MAI PERFIDA—CEA PE CARE TREBUIE SA O TRAVERSEZE PENTRU A AJUNGE ACASA… SAU CEA PE CARE TREBUIE SA O TRAVERSEZE PENTRU A GASI IUBIREA?

La numai cateva zile dupa ce naste singura in padurile nordului, o tanara femeie din tribul Chippewa, ramasa vaduva, ajunge intr-o tabara forestiera din apropiere, cautand sa se refugieze din calea ninsorii. La venirea verii, este limpede ca Moon Song nu poate ramane in lumea invalmasita a albilor taietori de lemne, asa ca proprietarul taberei forestiere il trimite pe Skypilot, prietenul sau cel mai de incredere, sa o insoteasca in lungul si perfidul drum de intoarcere la poporul ei.

Insa cand tragedia loveste de-a lungul tarmului Lacului Superior, Moon Song si Skypilot trebuie sa se bazeze unul pe altul pentru a supravietui. Cu fiecare pas pe care il fac in padurile amenintatoare, se simt atrasi tot mai mult unul de altul, pana cand se pare ca trebuie puse niste intrebari fara raspuns. Poate ea sa-si paraseasca poporul si cultura pentru a trai in poporul si cultura lui? Sau poate el sa-si paraseasca lumea pentru a intra intr-a ei? Ori vor intoarce pur si simplu spatele unei iubiri ce pare prea complicata pentru a dura?

Lasati-va captivati de un taram in care frumusetea mascheaza primejdia si unde numai cei cu adevarat curajosi pot supravietui, intr-o poveste ce va va captiva inima si imaginatia.