La capătul râului – Charles Martin

lei32,00

O poveste frumoasa, emotionanta despre suferinta, pierdere si dragoste nepieritoare

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

El era calauza pe rau si artist care lupta sa se afirme dupa ce venise dintr-un parc de rulote din sudul Georgiei. Ea era o fata frumoasa, unicul copil al puternicului senator de Carolina de Sud. Si totusi, cand Doss Michaels si Abigail Grace Coleman se intalnesc intamplator, fiecare simte ca si-a gasit sufletul-pereche.

Dupa zece ani de casnicie, Abbie se confrunta cu o boala care ii ameninta viata, iar Doss lupta alaturi de ea, in dorinta de a invinge boala. Cand ea face o lista cu zece dorinte pe care-ar vrea sa si le vada indeplinite inainte de a pierde lupta, Doss ii este din nou alaturi, sustinand-o si facand tot posibilul ca Abbie sa-si vada dorintele prinzand contur.
Impreuna pornesc, in puterea noptii, intr-o calatorie de peste 200 de kilometri pe raul St. Mary’s – o calatorie pe care Doss i-o fagaduise inca din primele zile ale idilei lor.
La capatul raului este o cronica a calatoriei lor, a dragostei lor marcate de accente tragice si a unei legaturi sufletesti care depaseste orice bariere.

Iubitori ai povestilor de dragoste, pregatiti-va sa varsati un rau de lacrimi.
USA Today

E o placere sa citesti povestea unei iubiri puternice, neclintite.
Fayetteville Observer

Charles Martin este autorul a sase romane, printre care Cand greierii plang si Invaluiti in ploaie. El si familia lui locuiesc in Jacksonville, Florida.