Inima mea luptă pentru tine – Becky Wade

lei39,00

Inima mea luptă pentru tine – Seria Familia Porter

 

 

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Gray Fowler, star al NFL, este urmărit de un hărțuitor, astfel că echipa sa angajează o agenție de pază și protecție. Când Gray o întâlnește pe Dru Porter este de-a dreptul indignat. Cum l-ar putea proteja o femeie care avea doar jumătate din dimensiunea lui, deși foarte tânără și frumoasă? Dar Dru este fost luptător în Marină și este foarte hotărâtă să descopere identitatea celui care îl urmărește pe Gray. Și, la fel de hotărâtă, să evite orice fel de atașament romantic între ea și acest jucător de fotbal cu trecut misterios. Dar, cu cât se apropie mai mult de identificarea urmăritorului, cu atât Gray și Dru se apropie tot mai mult unul de celălalt. Pe măsură ce pericolul crește, Dru și Gray își pot încredința inimile – și viața – unul altuia?

Dru, mezina familiei Porter, este o personalitate puternică și înțelegătoare, în egală măsură, iar când firea ei o întâlnește pe cea a lui Gray, legătura lor este la fel de electrizantă precum este de dulce povestea lor de dragoste care abia se înfiripă. O lectură încântătoare.
— RT Book Reviews

Fanii ficțiunii motivaționale pot intra în lumea familiei Porter în orice moment și se pot bucura de poveștile de suflet ale lui Wade.
— Booklist

Cititorii poveștilor de dragoste vor găsi în acest volum un epilog potrivit pentru seria Familia Porter.
— Christian Retailers + Resources

Becky Wade creeză personaje pe care cititorii le vor iubi.
— Lisa Wingate, autoare națională multipremiată a cărților Blue Moon Bay și Dandelion Summer