Hadassah, o noapte cu regele – Tommy Tenney

lei41,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Tommy Tenney reuseste sa readuca la viata istoria Esterei, asa cum nu a mai facut-o nimeni pana acum. Romanul il poarta pe cititor in Persia antica, la palatul regal, in miezul unei intrigi politice pline de suspans si mister. Hadassah, o tanara evreica aleasa dintre multe altele pentru a deveni Regina Persiei, ne captureaza imaginatia si emotiile in acest roman de exceptie.

TOMMY TENNEY si sotia sa, Jeannie au calatori in jurul lumii in ultimii treizeci de ani. Cititor avid si cercetator neobosit, Tenney este un vorbitor motivational foarte apreciat si autor de best-selleruri de literatura de non-fictiune, avand in total vanzari de peste milioane de exemplare. Aici a dat pentru primadata mana cu fictiunea si cu povestea captivanta a Esterei.

Tenney spune: “Incercand sa inteleg si sa-mi apreciez mai mult sotia, imparateasa vietii mele, am descoperit povestea fascinanta a Esterei. Slaba fiind, s-a pregatit temeinic sa-l indemne pe un imparat puternic spre un destin mai maret decat oricare dintre ei doi”.
Sotii Tenney si familia lor locuiesc in Louisiana.