Gangsterul – Casey Diaz, Mike Yorkey

lei38,00

Categorie:

Descriere

„Povestea unui tanar violent care a ratacit calea si a unui Dumnezeu iubitor care nu l-a uitat niciodata, indiferent unde s-a aflat.” – Nicky Cruz, autorul bestsellerului Fugi, baiete, fugi!

Casey Diaz a ajuns in Los Angeles la varsta de doi ani, cand parintii sai au decis sa paraseasca El Salvadorul si sa caute o viata mai buna in America. Copilaria si-a trait-o sub semnul saraciei si al violentei domestice, ceea ce l-a impins la varsta de numai 11 ani in randurile bandei de strada Rockwood. Casey nu se dadea in laturi de la nimic pentru a-si castiga respectul, insa dupa cativa ani de talharii, crime si razbunari intre membrii bandelor rivale, a ajuns, inevitabil, in arestul politiei.

La numai 16 ani, Casey a fost condamnat la peste 12 ani de detentie in izolare, in cea mai aspra inchisoare de stat, fiind considerat unul dintre cei mai cumpliti criminali. Credea ca viata lui s-a sfarsit.

Totusi, intr-o zi, celula lui singuratica a primit o vizita neasteptata, mai bine zis miraculoasa. Casey Diaz s-a intalnit cu Cel ce voia sa-i salveze viata si sa-l foloseasca.