Flacăra – Connilyn Cossette

lei46,00

Categorie:

Descriere

Nimic nu o poate face sa se razgandeasca!

Tirzah, fata cu o vointa de fier, vrea sa se alature trupelor care lupta pentru eliberarea Israelului de sub ocupatia arameenilor. Este atat de hotarata, incat se antreneaza in secret pentru o misiune extrem de periculoasa. Odata ajunsa in cetatea Sihemului, se infiltreaza in bucataria comandantului arameean si face o alegere necugetata prin care atat ea, cat si celelalte iscoade ajung intr-un mare pericol.

La intoarcerea de pe campul de lupta, Liyam afla ca fetita lui preaiubita a fost ucisa. Cu inima franta de durere, face un juramant sa-l gaseasca pe ucigas si sa se razbune, si porneste in cautarea acestuia. Dupa ce calatoreste luni de zile fara niciun rezultat, ultima lui speranta e o legatura de familie. Dar odata ajuns acolo, descopera ca lucrurile sunt mai complicate. Atat de complicate, incat se vede nevoit sa se dea drept un mercenar ca sa o salveze pe femeia indaratnica care refuza sa plece inainte sa-si duca misiunea la indeplinire.

Cand se iveste o oportunitate de a ajuta la eliberarea cetatii Kedesh, va reusi Tirzah sa-l convinga pe Liyam sa lupte alaturi de ea si sa o insoteasca in cetatea de scapare unde s-a nascut? Sau setea de razbunare a lui Liyam este atat de mare, incat depaseste datoria pe care o are fata de poporul sau, fata de Dumnezeu si chiar fata de femeia pe care o iubeste?

CONNILYN COSSETTE este autoarea seriei Iesiti din Egipt publicata in Romania de Editura Gramma.ro. Romanele ei au castigat, de-a lungul timpului, o serie de premii printre care Christy Award si Carol Award. Nimic nu-i face mai mare placere decat sa sape in lumea antica si bogata a Bibliei si sa descopere comorile ingropate ale harului care-L pun in lumina pe Hristos Domnul. Locuieste in partea de sud a Dallasului cu sotul ei si cu cei doi copii minunati care ii umplu zilele cu bucurie, inspiratie si voie buna.