Flacăra rezistenței – Tracy Groot

lei37,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Ziua Z se apropie…
Normandia, Franta

Ocupatia nazista o privase pe Brigitte Durand de multe lucruri. Familie. Libertate. Speranta unui viitor. Vazandu-se silita sa-si transforme locuinta intr-un bordel „exclusiv pentru germani” ca sa supravietuiasca, Brigitte se agata de mici gesturi hazardate de patriotism.

Pilotul american Tom Jaeger, cooptat de Rezistenta in urma prabusirii avionului sau, devine pionul principal intr-o operatiune temerara de culegere de informatii pretioase. Aceasta este si sansa lui Brigitte de a-si gasi un rost in viata, acceptand un rol primejdios in planul ticluit de Rezistenta.

Ziua Z se contureaza in departare si toti stiu ca invazia este iminenta. Dar la fel e si tradarea. Cand loialitatea este tradata, viata unui singur pilot american pericliteaza intreaga operatiune. In ochii unui barbat care nu poate indura sa piarda inca un agent, pilotul american devine mai important chiar decat misiunea… dar devine important si in ochii unei femei care ese mai mult decat o prostituata si care intelege, in cele din urma, ca istoria ar putea fi schimbata prin cutezanta ei.

Tracy Groot este autoarea cartilor The Brother’s Keeper si Stones of My Accusers, recenzate in Booklist, precum si a romanului Madman, premiat cu premiul Christy si recenzat in Publisher Weekly. Tracy locuieste in Michigan cu sotul si cu cei trei fii ai ei.