Flacăra reaprinsă – Tamera Alexander

lei37,00

Seria Cronicile de la Fountain Creek – Cartea 1

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

In urma cu zece ani, Kathryn Jennings a facut un juramant. La bine și la rau. Si, in tot acest rastimp, deși casnicia sa lasa de dorit, ea a ramas credincioasa acelui juramant. Dupa ce sotul ei dispare intr-o noapte furtunoasa de iarna, Kathryn face tot ce ii sta in putinta sa salveze ferma careia i-au pus bazele impreuna, dar stradaniile ii sunt zadarnicite la tot pasul. O incursiune șocanta in trecutul sotului sau ii dezvaluie un adevar ascuns. Daca ar putea da timpul inapoi, l-ar iubi pentru ceea ce era el cu adevarat, nu pentru ceea ce iși dorise ea mereu sa vada in el.

Larson Jennings a fugit toata viata de un trecut dureros. Nu are incredere in oameni și ii este teama sa nu fie ranit din nou. Intr-o noapte fatidica, viata lui ia o intorsatura neașteptata și, la scurta vreme dupa aceea, este silit sa faca o alegere. Indiferent ce va alege, hotararea pe care o va lua l-ar putea costa viata.

„Tamera Alexander ne daruiește o carte fascinanta despre bunatatea lui Dumnezeu și speranța iubirii reaprinse. M-a acaparat de la prima pagina și mi-a parut rau cand povestea a luat sfarșit.”
Tracie Peterson