Faimă – Karen Kingsbury

lei32,00

Seria INTAIUL NASCUT – vol 1

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

UN VIS DEVENIT REALITATE
Dayne Matthews se afla pe prima pozitie in topul actorilor de la Hollywood – un actor de succes, cu un viitor ce se anunta stralucit. Are tot ce si-ar putea dori vreodata un om – faima, avere si prieteni. Insa inima il atrage spre o femeie si o familie care nu au nici cea mai mica idee despre modul in care viata lor este legata de a sa..

UN TRECUT PLIN DE RANI
Katy Hart, director al Teatrului Crestin pentru Copii, este captivata de viata ei cea noua. Bucuroasa sa poata merge mai departe si sa-si poata uita trecutul, reuseste in cele din ruam sa se simta acasa in Bloomington, Indiana. Cu un teatru local de succes si dragostea multor prieteni, ea crede ca este satisfacuta. Insa totul se schimba radical in momentul in care il intalneste pe Dayne Matthews si acesta ii promite un viitor pe care ea il lasase in trecut.

O PROMISIUNE DUREROASA
Lui Elizabeth Baxter, aflata pe patul de moarte, John ii face o promisiune pe care trebuie sa si-o tina: aceea de a reuni intreaga familie – inclusiv copilul despre care nu au discutat niciodata…
O povestire plina de speranta, vindecare si calauzire divina a lui Dumnezeu – chiar si in mijlocul unor circumstante imposibile.

KAREN KINGSBURY, autoare a unor bestseller-uri, este in prezent romanciera inspirationala numarul unu a Americii. A scris aproape treizeci de carti, dinte care au fost tiparite peste trei milioane de exemplare. Literatura ei de fictiune, care iti poate schimba viata, a facut-o una dintre naratoarele preferate ale Americii.