Din abis spre lumină – Chris Fabry

lei32,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

“Exista pierderi ce marcheaza o viata pentru totdeauna…”

Orasele mici au memorie buna, iar locuitorii din Dogwood, Virginia de Vest, nu-l vor ierta niciodata pe Will Hatfield pentru ceea ce s-a intamplat. Si totusi, el se intoarce, cu intentia de a o veghea din umbra pe singura femeie pe care a iubit-o vreodata — pentru a afla ca in calea lui stau obstacole mult mai mari decat anii pierduti in inchisoare.

Karin si-a ingropat visele sfaramate pentru a se multumi cu un sot credincios, a carui distanta emotionala o face sa se retraga in sine. Impovarata de vina, incearca sa-si creasca cei trei copii si sa supravietuiasca cum poate mai bine.

Secretele din trecutul lui Will si al lui Karin incep sa iasa la suprafata prin Danny Boyd, un baietel ce isi doreste sa nu fi supravietuit tragediei ce le-a impreunat celor doi destinele, despartindu-le, in acelasi timp. Insa factorul ce activeaza, dezvaluie trecutul si-i impinge sa-i faca fata este figura incomparabila a lui Ruthie Bowles, o batrana firava, uscativa, ale carei insistente si indiscretii declanseaza urmari nebanuite.

“Chris Fabry are una din cele mai creative imaginatii pe care le cunosc. Literatura lui incanta intotdeauna si nu dezamageste niciodata.” — Jerry B. Jenkins, autor a unor bestselleruri New York Times

“Firul epic conceput de Fabry este sofisticat si mai sinuos decat un drum ce serpuieste prin padure… «Din abis spre lumina» este un roman incitant, ce il tine pe cititor in suspans pana la sfarsit.” — AnE Vibe

Chris Fabry este autorul romanului “Aproape ca-n Rai”. Chris Fabry s-a nascut in Virginia de Vest si prezinta emisiunea “Chris Fabry Live!” la postul de radio Moody. El si sotia sa, Andrea, locuiesc in prezent in Colorado si sunt parintii a noua copii. Cu toate ca a scris peste 50 de romane pentru copii si adolescenti, “Din abis spre lumina” este primul sau roman destinat adultilor.