Destinul lui Katie Calloway – Serena Miller

lei39,00

Categorie:

Descriere

Inima ei isi cauta refugiul in adancul padurii.
Oare necazurile o sa-i piarda urma aici?

Razboiul Civil s-a sfarsit, dar nu si acasa la Katie Calloway. Ca sa se apere, pe ea si pe fratiorul ei, de sotul cel violent si imprevizibil, fuge in nordul tarii, ingropandu-si urmele intr-o exploatare forestiera, unde se angajeaza ca bucatareasa.

Proprietarul exploatarii, Robert Foster, se intreaba daca tanara si frumoasa femeie va putea sa faca fata muncii grele si conditiilor aspre de viata din padurea indepartata, in timpul iernii.

Katie, la randul ei, se intreaba daca-si va putea tine trecutul secret fata de barbatul pe care incepe, treptat, sa-l iubeasca.

Cu gratie si iscusinta, Serena Miller readuce la viata vremuri demult apuse. Padurea pura si inzapezita, baietii de santier batausi si grosolani, plita calda a sobei si delicioasa placinta cu mere—toate detaliile sunt zugravite perfect, transpunand cititorul intr-un cadru romantic si primejdios, deopotriva.

„Inzestrat cu detalii istorice fascinante si personaje autentice, romanul Destinul lui Katie Calloway m-a captivat de la prima pagina. Povestea cursiva, desfasurata in decorul magnific al padurilor din nord, va va mentine interesul viu de la inceput pana la sfarsit. Miller scrie genul de fictiune istorica intensa care mie imi place foarte mult—intesata cu o puzderie de meandre romantice, ce te tin cu sufletul la gura. O carte ce nu trebuie ratata!“
— Laura Frantz, autoarea romanului The Colonel’s Lady

„O poveste fascinanta. Personaje magnifice. Romanul Destinul lui Katie Calloway e o poveste captivanta, presarata cu o doza generoasa de romantism, care ii face pe cititori s-o ovationeze de pe margine pe Katie Calloway, pe masura ce aceasta iese biruitoare din felurite incercari. Daca va place sa va intoarceti in timp si sa luati parte la aventurile unor personaje nemaipomenite, aceasta e cartea ideala!“
— Ann H. Gabhart, autoarea romanului Angel Sister

Serena Miller este autoarea romanelor Love Finds You in Sugarcreek, Ohio, precum si a unui mare numar de articole publicate in reviste precum Woman’s World, Guideposts, Reader’s Digest, Focus on the Family, Christian Woman si multe altele. Ea traieste la o ferma din sudul statului Ohio.