Curtând-o pe domnișoara Amsel – Kim Vogel Sawyer

lei28,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Edythe Amsel este încântată de noul ei post de învățătoare: o școală cu o singură încăpere din Walnut Hill, Nebraska. Independentă, încăpățânată și crezând puternic într-o educație completă, Edythe este pregătită să le deschidă orizonturi noi elevilor din această comunitate micuță. Dar oare Walnut Hill este pregătit pentru ea?

Joel Townsend, care și-a crescut nepoții încă de la moartea prematură a părinților acestora, este încântat să afle că consiliul local a angajat o învățătoare. Influența unei femei avea să fie benefică pentru fiii lui. Dar cu siguranță nu se așteptase la o femeie ca domnișoara Amsel. În doar prima săptămână de școală, tot orașul este revoltat de metodele ei bizare de a preda. Bineînțeles, Joel nu poate să nu observe și cât de drăguță e Edythe – și că ar putea fi o mamă bună pentru băieții lui.

Când Edythe se hotărăște să-i ducă pe elevii săi să asculte un discurs al domnișoarei Susan Anthony despre amendamentul privind sufragiul pentru femei, revolta orașului atinge cote maxime. Nici măcar Joel nu e sigur că îi mai poate sprijini ideile moderniste. Și dacă n-are încredere în ea ca învățătoare pentru băieții lui, cum să-i încredințeze inima lui?