Când o lume întreagă ne desparte – Lynn Austin

lei41,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Penny Goodrich vedea bine ca tocmai primise o a doua sansa. Tanara nu putea sa-si aminteasca vreo clipa din viata ei cand sa nu fi fost indragostitat de baiatul inalt, cu par balai, ce locuia alaturi. Si acum, avea sa se incredinteze de faptul ca si el o va iubi, la randul lui. Astfel hotaraste pentru prima data sa faca ceva cu viata ei, insa se vede curand prinsa intr-o valtoare nebanuita de schimbari, dezvaluiri de secrete dureroase si sperante greu incercate, care ii va contura un viitor cu totul altfel decat si-l imaginase. Descopera, alaturi de inteleptul evreu Jacob Mendel si de cei doi copii pe care ii are in grija, Esther si Peter, ca singurul lucru care nu se pierde este legatura sufleteasca a celor dragi, pentru care merita sa astepti chiar o viata intreaga sau sa mergi pana la capatul lumii si inapoi.

Lumea pare cufundata in intuneric, prejudecatile rasiale nu au limite, nimeni si nimic nu isi mai urmeaza cursul firesc al vietii. E al Doilea Razboi Mondial. In acesti ani de cumplita incercare, Penny, Esther si domnul Jacob Mendel invata sa se increada in lucrarea tainica a lui Dumnezeu, chiar si atunci cand totul pare sa se duca de rapa.

Lynn Austin este de sase ori laureata a Premiului Christy pentru romanele sale istorice Taramuri ascunse, Lumina din intuneric, Stalpul de foc, Perechea Potrivita, Caminul mult visat si Though Waters Roar. Lynn este atat scriitoare, cat si o renumita oratoare la conferinte, in tabere si la diferite evenimente bisericesti si scolare. Locuieste impreuna cu sotul ei in Illinois si are trei copii.