Călătoria Ameliei – Martha Rogers

lei25,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Pentru Ben Haynes este dragoste la prima vedere, dar poate gasi o fata din Boston adevarata fericire alaturi de un cowboy din Kansas?

Candva prieteni din copilarie, Ben Haynes este impresionat de Amelia Carlyle pe care o revede la nunta sorei sale. Desi el se va intoarce curand in Kansas, la viata de la ferma tatalui sau, Ben o va contacta pe Amelia si vor descoperi ca au mai multe in comun decat au crezut la prima lor intalnire.

Revenit in Kansas, Ben incepe sa economiseasca pentru o viata alaturi de Amelia, desi nu a avut taria sa ii faca cunoscut intentiile sale. Si-a pus insa increderea in Dumnezeu ca sa ii calauzeasca pasii. Intre timp, Amelia este curtata de mai multi tineri din inalta societate.

Chiar daca Ben i-a cucerit inima Ameliei, parintii ei fac tot ce le sta in putinta sa descurajeze aceasta relatie, pana acolo ca i-au interzis sa mai corespondeze cu Ben. Totusi, Amelia ii transmite ca il va astepta oricat va fi nevoie; dar oare toate aceste piedici ii vor aduce mai aproape, sau ii vor indeparta pentru totdeauna?

“Martha Rogers portretizeaza cu maiestrie personajele de la inceputul secolului al XX-lea. Ele sunt atasate cu fermitate modului de viata pe care l-au cunoscut dintotdeauna, si totusi tanjesc spre schimbarile pe care le aduc dezvoltarea tehnologica si sociala.”- Lena Nelson Dooley, autoarea cartii “wild West Christmas”

Martha Rogers este autoarea cartilor “Becoming Lucy”, “Morning for Dove”, “Finding Becky”, “Not on the Menu” si a mai multor nuvele publicate in parteneriat cu alti autori. Ea are un master in educatie si traieste alaturi de sotul ei in Houston, Texas.