Al doisprezecelea imam – Joel C. Rosenberg

lei45,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Rosenberg te duce într-o lume în care puțini vor intra vreodată. Ține-te bine – turbulențele și virajele bruște nu vor întârzia să apară.

Orientul Mijlociu este măcinat de tensiuni. Președintele Iranului promite să anihileze Statele Unite și Israel. Ministrul apărării izraelian afirmă că cineva trebuie să distrugă siturile nucleare ale Iranului „înainte să fie prea târziu“. Președintele american avertizează împotriva atacurilor israeliene asupra facilităților nucleare iraniene și susține că negocierile sunt cheia pentru stabilirea păcii.
În contextul acestor tulburări în întreaga regiune, apare un personaj misterios, un cleric religios care pretinde a fi mesia islamic, cunoscut sub numele de Mahdi sau Al Doisprezecelea Imam. Zvonurile despre minunile, vindecările, semnele și minunile sale se răspândesc ca un foc mistuitor.
Acesta este momentul în care agentul CIA David Shirazi intră în scenă. El este recrutat și trimis în Teheran cu un singur obiectiv: să utilizeze orice mijloacele necesare pentru a anihila programul de înarmare nucleară al Iranului, fără a declanșa un nou război apocaliptic. Dar niciunul din antrenamentele sale nu l-a pregătit pe Shirazi pentru ce avea să urmeze.

Joel C. Rosenberg este un celebru autor american de origine evreiască, editorialist politic, strateg de comunicații și colaborator la mai multe publicații de prestigiu. Romanele sale despre terorism, evenimente mondiale recente și apropiata distrugere a lumii, legătură dintre toate acestea și profețiile Bibliei s-au vândut în peste un milion de exemplare.
Este absolvent al Universității Syracuse, cu un masterat în producție de film. E căsătorit, are patru fii și locuiește în apropiere de Washington D.C.