Adăpostul – Connilyn Cossette

lei39,00

Adapostul vol. 2 – Seria “Cetati de scapare” – Connilyn Cossette

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Fiica unui mare preot pagan, Sofea, isi gaseste refugiul in libertatea oferita de apele marii, acolo unde uita pentru moment de toate necazurile cu care se confrunta. Dar cand piratii ii ataca satul de pe insula Sicilia, ea si verisoara ei sunt duse pe celalalt tarm al marii, in Canaan.

Eitan locuieste de unsprezece ani in Kedesh, o cetate de scapare, bantuit de o tragedie care a avut loc in copilaria lui si nemultumit de hotarele care i s-au impus. Este captivat din prima clipa de Sofea, dar trecutul sau nerezolvat, pastrat atatia ani in secret, o va atrage pe aceasta spre pericole care ii pot curma viata.

Pe masura ce apar amenintari din afara zidurilor cetatii si sunt descoperiti tradatori chiar si intre aceste ziduri, Sofea si Eitan sunt aruncati in mijlocul unui complot. Vor reusi sa descopere la timp tradarea pentru a-si salva propriile vieti si vietile celor pe care ii iubesc?

CONNILYN COSSETTE este autoarea seriei Iesiti din Egipt publicata in Romania de Editura Gramma.ro. Romanele ei au castigat, de-a lungul timpului, o serie de premii printre care Christy Award si Carol Award. Nimic nu-i face mai mare placere decat sa sape in lumea antica si bogata a Bibliei si sa descopere comorile ingropate ale harului care-L pun in lumina pe Hristos Domnul. Locuieste in partea de sud a Dallasului cu sotul ei si cu cei doi copii minunati care ii umplu zilele cu bucurie, inspiratie si voie buna.