Pentru părinți – Paul David Tripp

lei34,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Care este responsabilitatea ta ca parinte?

In casa ta e multa galagie, cosul cu rufe murdare e plin pana la refuz si te-ai saturat sa ii vezi pe copii certandu-se intruna, iar cand privesti la programul pe saptamana viitoare iti dai seama ca e imposibil de realizat? Sarcinile zilnice se reduc la o serie nesfarsita de indatoriri lipsite de farmec, ce nu par sa urmareasca un scop foarte bine stabilit? Inseamna ca ai nevoie de o perspectiva holistica asupra chemarii de a fi parinte, care nu doar te va lumina cu privire la responsabilitatea ta, dar iti va schimba si modul de abordare a acesteia.
Daca vrei sa fii un parinte care nu se multumeste doar sa faca fata indatoririlor zilnice, ci tinteste obiective concrete in acest rol, pregateste-te sa te eliberezi de povara incercarilor esuate de a produce schimbarea in viata copiilor tai si sa primesti odihna oferita de Cel al carui har are puterea de a transforma inima lor.
Esti epuizat, descurajat si frustrat? Ce-ai spune de o noua metoda care are rezultate garantate: calea harului?

„O spun din toata inima, citesc tot ce scrie Paul Tripp. Nu imi permit sa pierd vreun cuvant scris de el.“— Ann Voskamp, autoarea mai multor bestselleruri, printre care: Calea implinirii

Cea mai buna carte crestina a anului — premiu de excelenta la categoria „Viata crestina“ oferit in anul 2017 de ECPA