Părintele încrezător – Jim Burns

lei22,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Jim Burns este o voce cu autoritate in domeniul familiei, intotdeauna practic, intelept si biblic. Dragi parinti, Jim are un mesaj excellent pentru importanta voastra misiune.
Max Lucado

FII PARINTELE DE CARE ARE NEVOIE FAMILIA TA

Prinsi de valtoarea vietii, multi dintre noi am uitat sau poate nu am fost invatati elementele fundamentale ale cresterii copiilor, iar acestia sufera din aceasta cauza. Avem cele mai bune intentii, dar frustrarile zilnice si luptele necontenite pot dovedi realitatea ca ne-am pregatit mai temeinic pentru conducerea masinii sau pentru profesie decat pentru cresterea copiilor.
Pentru a ne ajuta sa renuntam la metoda incercarilor si a greselilor in cresterea copiilor, Jim Burns ne prezinta sfaturi dovedite valabile de-a lungul timpului si strategii practice pentru familiile contemporane. Marcat de candoarea si caracterul practic al scrierilor lui Jim, fiecare capitol examineaza un aspect al cresterii copiilor, de la intreruperea lanturilor disfunctionalitatii generationale, la crearea unei atmosphere iubitoare in familie, la aplicarea disciplinarii si pana la binecuvantarea copiilor cu o mostenire a credintei. Exercitiile utile de la sfarsitul capitolelor contribuie la consolidarea deprinderilor parintilor si reprezinta temelia dezvoltarii unui plan familial specific fiecarei familii.

JIM BURNS, PhD, a infiintat organizatia HomeWord in 1985 pentru a ajuta si a aduce speranta familiilor cu probleme. Prin emisiunea sa zilnica, HomeWord With Jim Burns, ascultata in peste 800 de comunitati, pasiunea lui Jim ede a forma familii care sa-l onoreze pe Dumnezeu, prin adevarurile practice care ii vor ajuta pe adulti si pe tineri sa traiasca in mod concret credinta crestina. Jim vorbeste la mii de oameni din toata lumea la seminarii si conferinte.