Ce spune Biblia despre creșterea copiilor – John MacArthur

lei13,00

Descriere

Mai mult ca niciodata, crestinii au nevoie sa stie invatatura Bibliei despre cresterea copiilor si s-o puna in practica.

Parintii cauta azi raspunsuri de la experti in educatia copiilor, de la carti de profil si de la prieteni. Dar si expertii descriu cresterea copiilor din actualitate ca un camp minat presarat cu pericole pe linie psihologica si emotionala.

Ce spune Biblia despre cresterea copiilor nu este o carte despre psihologia copilului, nici nu propune o metoda noua de educare a lui. Ea prezinta pur si simplu cat mai clar posibil principiile biblice referitoare la cresterea copiilor. John MacArthur, un bun cunoscator al Bibliei si un pastor, invatator, tata si bunic experimentat, intra in profunzime in subiecte cum ar fi:
Patru principii utile de comunicare
Metode eficiente de disciplinare facuta cu intelepciune si eficienta, avand rezultate pozitive
Principii simple pentru identificarea, schimbarea si dezvoltarea deprinderilor la copiii nostri

“Sunt covins ca daca parintii crestini ar intelege si ar aplica principiile simple expuse in Scriptura, s-ar ridica deasupra tendintelor societatii seculare si si-ar creste copiii intr-un mod care sa-L onoreze pe Hristos, in orice cultura si in orice imprejurari.”
—John MacArthur