Fiii rătăcitori și cei ce îi iubesc – Ruth Bell Graham

lei18,00

Stoc epuizat

Descriere

Pentru toti cei ce asteapta intoarcerea unui fiu ratacitor.

Nu cred ca provoaca ceva mai multa angoasa in inima unui parinte decat asteptarea intoarcerii unui fiu ratacitor. Indragita autoare Ruth Bell Graham a stiut ce inseamna sa ai fii ratacitori. Doi din cei cinci copii ai sai au ratacit spiritual. In aceasta lucrare clasica, probata in timp, ea aduce incurajare celor care asteapta ingrijorati.

Aceasta carte nu este un manual care ofeta instructiuni pentru recastigarea inimii unui fiu ratacitor. In schimb, este o colectie de lecturi la care o femeie a apelat pentru a primi mangaiere cand copiii ei s-au indepartat de Dumnezeu. Cartea arata cum a perseverat si cum a crescut Graham in credinta, indiferent de deznodamantul povestii fiilor ei ratacitori.

In prima parte, Graham ne prezinta cinci fii ratacitori care “s-au intors la tatal lor.” In partea a doua, ne ofera mangaiere si incurajare din Scriptura, poezie, imnuri, rugaciuni si altele. Impresioneaza prin sentimentele sincere de durere, frustrare si nesiguranta pe care Graham le exprima atat de elocvent.

Vei invata din plin din lectiile pe care si ea si le-a insusit despre suveranitateasi pacea absoluta a lui Dumnezeu. Acum intr-o noua prezentare atragatoare, Fiii ratacitori si cei ce ii iubesc aduce pace si speranta tuturor parintilor de copii “problematici”.