Creșterea spirituală a copiilor – John Trent, Ph. D. Rick Osborne & Kurt Bruner

lei48,00

Stoc epuizat

Descriere

Impartasirea credinţei copiilor este o cinste extraordinara şi o responsabilitate dată de Dumnezeu părinţilor. Cartea oferă invataturi simple şi un mod eficace de a defini şi de a trăi credinţa. Creşterea spirituală a copiilor este configurata pe trei nivele pentru a uşura impartasirea moştenirii spirituale copiilor:

Nivelul I cuprinde o privire generală asupra invataturii spirituale a copiilor, avand raspuns întrebărilor „de ce“ şi „cum“. Se începe alcatuirii unui plan de bază pentru impartasirea moştenirii spirituale copiilor.

Nivelul II vă ajută să concepeti un plan adecvat proprii fiecărei familii. Se fixeaza profilul familiei, in calitatea ritmului de viaţă, intereselor şi personalităţilor membrilor. Sunt aratate variate moduri de educaţie spirituală.

Nivelul III descrie conţinutul biblic şi teologic care trebuie transferat copiilor, potrivit grupei de vârstă a copiilor şi propune sugestii şi idei pentru transmiterea notiunilor spirituale copiilor, precum şi răspunsuri in ce priveste latura practica.