Viață, fără voia mea – Kristen Jane Anderson & Tricia Goyer

lei27,00

Ea a vrut sa moara. Dumnezeu insa avea alte planuri.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

De ce trebuie sa fie viata mea atat de plina de durere? Ce nu e in regula cu mine? N-o sa fie niciodata mai bine. Ar putea sa se termine toate curand si atunci n-o sa ma mai doara nimic.

Kristen Anderson crede ca duce o viata perfecta, pana cand umbre cenusii ii intuneca perspectiva: trei prieteni si bunica ii mor in mai putin de doi ani. Pe cand este inca zdruncinata de aceste pierderi, e violata de un prieten pe care il crezuse de incredere. In scurt timp, se afunda intr-o depresie ce ameninta sa nu se mai sfarseasca.
Intr-o noapte de ianuarie, adolescenta de 17 ani hotaraste sa puna capat acestei suferinte emotionale sufocante.
Se intinde peste o pereche de sine de tren reci, asteptand ca un tren de marfa sa o trimita in rai… si la pace.
Insa in chip miraculos, povestea lui Kristen nu se sfarseste sub rotile trenului.
In “Viata, fara voia mea”, tanara aceasta de o voiosie debordanta ne impartaseste despre miracolul supravietuirii sale, agonizantele urmari ale incercarii nereusite de sinucidere, dar si despre speranta ce i-a revolutionat viata, dandu-i un scop puternic pentru care sa traiasca.
Palpitanta sa poveste despre cum a gasit bucurie in pofida oricaror sorti de izbanda constituie pentru noi un semn viu si imposibil de uitat care ne aminteste ca viata este un dar ce merita pretuit.
Contine cuvinte de incurajare pe care Kristen isi doreste sa le fi primit ea insasi pe cand se afla in valtoarea luptei.