Prezența lui Dumnezeu în viața Bisericii – Gheorghe Mitrofan

lei21,00

Stoc epuizat

Descriere

Gheorghe Mitrofan s-a nascut la 20 noiembrie 1931 in comuna Bosanci, Jud. Suceava. Familia sa a fost printre primele din acea zona care au cunoscut lumina Evangheliei.

L-a cautat pe Domnul de mic copil, intr-o perioada de mari suferinte: prigoana impotriva credinciosilor evanghelici, al doilea razboi mondial, colectivizarea.
A facut scoala primara in satul sau natal, apoi gimnaziul la Suceava, unde a absolvit si Scoala Medie de Comert.

Se inscrie la Seminarul Teologic Baptist din Bucuresti pe care il termina in 1959 cand se si casatoreste cu Ecaterina. Nu a fost recunoscut ca pastor de catre regimul comunist decat in 1975, cand preia pastorirea unui cerc de biserici din nordul Moldovei. Toata viata si-a daruit-o in slujba Evangheliei, chiar si dupa ce s-a pensionat in 1990.
A scris aceste relatari pentru a pastra vie memoria inaintasilor nostri care au primit credinta cu mari jertfe, cu multa daruire si dragoste pentru Domnul Isus, si ca o incurajare pentru noile generatii de lucratori.

De aceea, fiind inconjurati de un nor atat de mare de martori, sa dam la o parte orice obstacol si pacatul care ne inconjoara cu usurinta si sa alergam cu perseverenta in alergarea care ne sta inainte. Sa ne uitam tinta la Isus, Autorul si Cel ce desavarseste credinta noastra, care, pentru bucuria ce-i era pusa inainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea si este asezat la dreapta tronului lui Dumnezeu.
Evrei 12/1-2