Păstorașul Miguel – Edith Witmer

lei12,50

Stoc epuizat

Descriere

In viata lui Miguel, baiatul de opt ani, au avut loc niste schimbari mari, care l-au facut confuz si pe care nu le putea intelege. De ce atunci cand tatal sau betiv a decis sa-si schimbe viata si Miguel nu trebuia sa se mai teama de el, cel mai bun prieten al sau i-a spus ca nu mai puteau fi prieteni?
De ce atunci cand a venit ziua mult asteptata ca poate merge la scoala, vecinii nu vorbeau cu el, ci doar vorbeau in soapta cand trecea pe langa ei?

Apoi, deodata, peste familia lui Miguel veni o durere mare si impreuna cu ea, alte lucruri care l-au infricosat si l-au tulburat.

Totusi, nu toata viata lui Miguel a fost una trista. Prietenii si lucrurile noi ii aduc noi experiente si multe bucurii. Zilele de nastere aduc surprize si zilele de mers la piata o bucurie speciala. Apoi, in viata lui Miguel veni Canala, unul din animalele lui preferate. Mai avea si un dar special pe care-l primise, dar care disparuse.

Apoi veni cutremurul de pamant si … Dar pana aici v-am spus destule. Veti dori sa cititi aceasta carte foarte interesanta si sa vedeti cum Dumnezeu face in asa fel ca tot ce se intampla in viata lui Miguel sa-l faca un baiat foarte fericit.

Aceasta povestire ilustreaza viata crestina traita intr-o cultura diferita. Ea ne arata ca toti oamenii, indiferent de locatia, culoarea sau nationalitatea lor, care il iubesc pe Dumnezeu si traiesc pentru El, fac parte din familia lui Dumnezeu.