O ușă pururi deschisă – Reema Goode

lei18,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Inchipuiti-va un loc unde convertirea la crestinism este o fapta pasibila de pedeapsa – si pedeapsa este executata chiar de familia celui in cauza; unde Evanghelia este propovaduita pe ascuns, intrucat cei care sunt prinsi risca sa fie deportati; unde cei care se convertesc la crestinism sunt persecutati, izolati sau ucisi ca pret al credintei lor.

Reema Goode si familia ei sunt crestini care lucreaza intr-o tara izolata din Orientul Mijlociu, unde toate aceste lucruri sunt reala. Totusi, chiar sub ochii lor, lucrarea de misiune printre musulmani capata o noua dinamica. In ciuda obstacolelor, Dumnezeu deschide usi miraculoase spre lumea islamica, iar numarul musulmanilor care vin la Cristos creste in mod neasteptat.

Prin aceasta colectie de povestiri personale, Reema ne invita sa pasim alaturi de ea in mijlocul comunitatii islamice in care locuieste, descoperind usi deschise de Dumnezeu. In aceste crampeie din viata de zi cu zi dintr-un oras musulman, ea infatiseaza cateva modalitati inedite, creative, neasteptate si tulburatoare in care DUmnezeu deschide calea Evangheliei spre inima vecinilor ei, pentru a-L primi pe Cristos.