Valori răsturnate – Stacy T. Rinehart

lei23,00

Stilul lui Isus de a conduce

Stoc epuizat

Descriere

Multi credinciosi sunt familiari cu modelul Lui de a conduce (Marcu 10:43-44).
Dar atunci cand trebuie sa-l punem in practica, multi lideri se marginesc la a lasa sfatul lui Isus pe un drum prafuit din Galileea si urmeaza trendul de conducere oferit de societate.
Conducerea slujitoare – felul de conducere pe care Isus L-a practicat, este ceva care ii pune pe credinciosi intr-o lumina aparte. Alegerea de a urma calea de a conduce prin putere, autoritate si control sau calea umilintei, punandu-i pe semeni pe primul loc, este cel mai important lucru.
Isus trece prin problemele marunte ale conducerii inspre inima problemelor, adresandu-se motivatiilor si valorilor, scrie Dr. Rinehart.
Daca esti gata sa te indrepti spre un nou nivel al conducerii calcand pe urmele lui Isus, cartea Valori Rasturnate te va provoca sa-i echipezi si sa-i motivezi pe altii sa implineaca scopurile lui Dumnezeu in lume.

Doua lucruri mi-au atras atentia in Valori Rasturnate: pasiunea lui Stacy de a comunica celorlati despre conducerea slujitoare si pelerinajul lui prin diferite pozitii de conducere. El demonstreaza ca este inca in procesul de a invata cum sa conduca, lucru de care toti liderii au nevoie.
— DR. J. Robert Clinton, profesor, Seminarul Teologic Fuller

Acum este timpul oportun pentru ca fiecare lider sa inteleaga adevaratul rol al pozitiei si functiilor lui. Perspectiva autorului despre conducere clarifica intelesul biblic al subiectului. Trebuie citita atat de catre cei care vor sa devina slujitori, cat si de cei care temporar sunt in pozitii de conducere.
— Joseph M.Stowell, presedinte, Institutul Biblic Moody