Creat pentru a influența – William L. Ford III

lei30,00

Stoc epuizat

Descriere

Transformand cultura din locul in care te afli
William L. Ford III

Aceasta carte revolutionara te cheama sa iesi de pe linia de tusa si sa te pozitionezi pe randurile din fata. Cartea aceasta este dedicata credinciosilor care sunt gata sa lupte si sa atinga inima lui Dumnezeu in rugaciune.

Suntem chemati la o inalta sfera de influenta

Astazi, Biserica, are pozitia unica de a influenta cultura din jurul ei. Crestinii se indeparteaza, insa, de aceasta oportunitate si responsabilitate, alegand mai degraba sa construiasca o “cultura” a lor separata si in siguranta. Totusi, noua ni s-au dat uneltele necesare pentru a darama intariturile din viata noastra si a schimba cursul natiunilor. Intr-o forma revizuita si extinsa, cartea “Creat pentru a influenta” iti arata cum poti face acest lucru – sa transformi cultura chiar in locul unde te afli. Rugaciunea sustinuta pentru extinderea Imparatiei poate influenta orice loc, incepand de la caminul tau pana la guverne si sisteme judiciare. Poate demonta lucrarile demonice si rupe legaturile care tin in captivitate vieti si natiuni. Aceasta carte revolutionara te cheama sa iesi de pe linia de tusa si sa te pozitionezi pe randurile din fata. Cartea aceasta este dedicata credinciosilor care sunt gata sa lupte si sa atinga inima lui Dumnezeu in rugaciune.

Esti gata sa schimbi istoria?

“Ma rog ca toti cei care sunt deja in pozitii de influenta sau aspira la acestea, sa citeasca excelenta carte a lui Will.”
— Francis Frangipane – Pastor Senior, River of Life Ministries