Culegere de poeme – Elena Miron

lei70,00

Stoc epuizat

Descriere

O frumoasa colectie de poeme pentru copii, adolescenti si chiar tineri. Poemele sunt simple, practice si adaptate timpului alocat pentru slujirea in biserica. Contin versete biblice, cantari crestine vechi si noi, cunoscute si adaptate varstei copiilor si contin versuri scrise in mare parte de autori crestini cunoscuti. Printre versuri, dar si printre cantari veti gasi si compozitii ale Elenei, ceea ce i-a dat Domnul in momente de partasie cu El.
Aceasta „Culegere de poeme crestine” este unica in felul ei, probabil prima de acest fel, aparuta in cadrul literaturii crestine ca raspuns, in special, la nevoia invatatorilor de scoala duminicala. Dar ea este o comoara si pentru parinti, pastori, profesori de religie, lideri in lucrarea cu adolescentii, tinerii si adultii.
Culegerea cuprinde 151 de poeme pe teme diferite, astfel ca aveti de unde sa alegeti dupa gustul fiecarui invatator, dar si dupa nevoia bisericii. Sunt teme precum: creatia, nasterea Domnului, rastignirea, invierea si inaltarea Domnului, multumire, casatorie, binecuvantare copii, etc.
Toate poemele sunt in limba romana, dar veti gasi si ceva tradus in franceza si engleza.