Liturghia obișnuitului – Tish Harrison Warren

lei29,00

Practici sacre in viata de zi cu zi

 

Stoc epuizat

Descriere

Prezenta lui Dumnezeu ne poate surprinde chiar si in momentele cele mai marunte si mai repetitive ale zilei. Cum vom imbratisa sacrul in obisnuit si obisnuitul in sacru? Construita in jurul unei zile banale, aceasta care exploreaza viata de zi cu zi prin lentila liturghiei, a practicilor marunte si a deprinderilor care ne formeaza. Fiecare capitol abordeaza ceva – aranjarea patului, periatul dintilor, pierderea cheilor – ce autoarea face zilnic. Inspirata de varietatea vietii sale ca slujitor in campusul universitar, preot anglican, prietena, sotie si mama, Tish Harrison Warren ne ofera o teologie practica pentru viata noastra de toate zilele. Fiecare activitate are de-a face cu o practica spirituala, dar si cu ceva tipic inchinarii noastre de duminica.

„Avand darul de scriitor (dar si de poet) prin care sta locului si isi ciuleste urechile, Tish Harrison Warren leaga momentele unei zile obisnuite cu tiparul extraordinar al inchinarii crestine clasice… Prin momente absolut hilare si descrieri miscatoare ale unei vieti traite imperfect, dar bine, aceasta carte este un cadou deosebit – o carte obisnuita intr-un fel, dar complet neobisnuita.” — Andy Crouch, in prefata.

Tish Harrison Warren scrie constant pentru The Well, revista InterVarsity online pentru femeile din lumea academica si profesionala, iar articolele ei au aparut in Her.meneutics, Churchleaders.com si Christianity Today. A obtinut un masterat in teologie la Gordon-Conwell Seminary si este preot in cadrul Bisericii Anglicane din America de Nord. Impreuna cu Jonathan, sotul ei, colaboreaza cu InterVarsity Graduate & Faculty Ministries din cadrul University of Texas din Austin si au doua fetite.