Sculptarea sufletului – E. F. & L. Harvey

lei14,00

Stoc epuizat

Descriere

„Imi aduc aminte de credinta ta neprefacuta, care s-a salasluit intai in bunica ta, Lois, si in mama ta, Eunice, si sunt incredintat ca si in tine.” 2 Timotei 1.5

LECTURA OBLIGATORIE PENTRU PARINTI

Influenta prezenta in camin este un factor decisiv in destinul copilului tau. O mama scria: “Daca mi-ar fi fost oferita Sculptarea sufletului in vremea cand fetita mea era inca mica, cat de diferita ar fi putut fi viata ei…”

Aceasta carte este o fantana de inspiratie pentru cei preocupati de cresterea copiilor, pentru ca aminteste de potentialul pe care il are preocuparea de a avea grija de sufletele incredintate lor si de responsabilitatea de a le forma pentru vesnicie. Cartea e plina de citate care motiveaza, scrise in poezie sau proza, fiind recomandata de catre pastori si lucratori crestini ca material de citit si studiat in biserici.

“Un copil care se plimba intr-o zi pe langa o gradina a fost intrebat de ce crede el ca un anume copac crescuse stramb. ‘Cre’ ca cineva a calcat pe el can’ era mic, a raspuns ganditor copilul.” (pagina 13)