Influența sacră – Gary Thomas

lei30,00

Stoc epuizat

Descriere

DUMNEZEU LE CHEAMA PE TOATE SOTIILE SA-SI INFLUENTEZE POZITIV BARBATII

Aplicand conceptele din cartea sa de succes, „Casatorie Sfanta”, Gary Thomas prezinta perspectiva barbatilor asupra acestui subiect. Veti gasi intre aceste coperti ce motivatie au barbatii pentru a se purta asa cum doreste Dumnezeu de la un barbat sfant. Veti citi despre femei care au aplicat aceste concepte pentru a-si transforma casnicia.
„Influenta sacra” nu evita dificultatile vietii conjugale, dar, abordand casnicia din perspectiva spirituala, veti afla cum va puteti ajuta sotul sa devina un barbat asa cum a hotarat Dumnezeu sa fie. In acelasi timp, Dumnezeu va va modela pe voi sa deveniti femei asa cum a dorit El sa fiti.

„Dumnezeu a dat femeilor sfinte o putere minunata de a-si influenta si incuraja sotii. Care este secretul? Aceasta carte contine sfaturi, exemple si ofera speranta femeilor care vor cu adevarat sa-si iubeasca sotii si sa fie iubite cu adevarat de ei”.
Dennis Rainey

„Sunt uimita cat de bine intelege Gary Thomas cum gandeste si simte o femeie! La fel de bine ii intelege si pe barbati. Ideile pe care le prezinta sunt profunde. Recomand calduros aceasta carte fiecarei sotii.”
Linda Dillow