Dragoste și respect în familie – Dr. Emerson Eggerichs

lei29,00

Stoc epuizat

Descriere

Familiile se schimba cu dragoste si respect

Studiile de psihologie afirma ceea ce Biblia a spus dintotdeauna: copiii au nevoie de dragostea pe care Dumnezeu ne porunceste sa le-o dam (Tit 2:4), in vreme ce parintii doresc respectul despre care Scriptura afirma clar ca lise cuvine (Exodul 20:12).

Dragoste si respect in familie iti ofera sfaturi practice ca sa distrugi Ciclul nebuniei generat de conflictele familiale si sa-l inlocuiesti cu un altul, sanatos si revigorant. Intemeindu-se pe invataturile Bibliei date parintilor pentru cresterea copiilor, cartea aceasta se concentreaza asupra obtinerii unei dinamici familiale sanatoase. Dr. Eggerichs ne ofera aici o transparenta fara precedent, prin faptul ca ne pune la dispozitie punctele de vedere ale sotiei si celor trei copii adulti ai lor, care ne impartasesc din intelepciunea castigata de ei in urma experientelor bune, rele si neplacute din sanul familiei. Toate se gasesc aici in aceasta analiza relevatoare a principiilor biblice pentru cresterea copiilor, care te poate ajuta sa faci ca familia ta sa functioneze potrivit voii lui Dumnezeu.

Cartea aceasta te invata:
– sa apreciezi dragostea si respectul ca nevoi familiale de baza
– sa opresti Ciclul nebuniei in familie generat si generator de conflict
– sa-ti cresti copiii pe baza a sase principii biblice care ii vor energiza pe copiii tai
– sa-i disciplinezi pe copii cand au comportament sfidator, dar sa treci cu vederea cand se comporta copilareste
– sa dai dovada de maturitate, caci cresterea copiilor este numai pentru oameni maturi.

Dr. Emerson Eggrichs, a carui pasiune este aducerea adevarurilor biblice in casnicie si in viata de familie, a fondat Love and Respect Ministries in 1999. A fost pastorul unei biserici infloritoare din Michigan si a obtinut un doctorat in ecologia familiei si copilului, iar acum isi dedica tot timpul sprijinirii casniciilor si familiilor. Emerson si sotia lui sunt casatoriti din 1973, traiesc in Grand Rapids, Michigan, si impreuna au trei copii adulti.