Binecuvântarea familiei – Rolf Garborg

lei20,00

Stoc epuizat

Descriere

Cartea Binecuvantarea familiei de Rolf Garborg, va aduce binecuvantare in multe familii și in multe vieți pentru ca ea conține invațatura biblica despre binecuvantare.
Din lectura ei vom ințelege ca, in calitate de copii ai lui Dumnezeu, suntem chemați sa-i binecuvantam pe cei din jurul nostru
și sa fim o binecuvantare pentru ei.

Binecuvantarea celorlalți trebuie sa devina modul nostru de viața și nu numai al nostru, ci al copiilor nostri si al generațiilor ce vor urma.
Binecuvantarea este o rostire a credinței. „Și fara credința este cu neputința sa-I fim placuți lui Dumnezeu. ” „Binecuvantați … caci la aceasta ați fost chemați sa mosteniți binecuvantarea”
Nelu Mehedinti

“Dupa ce am citit cartea lui Rolf, Binecuvantarea familiei, mi-am dat imediat seama ca abordeaza unul dintre cele mai importante aspecte cu care este confruntata familia din zilele noastre. Recomand oricui este interesat sa impartaseasca altora bunatatea si favoarea lui Dumnezeu, sa citeasca din nou si din nou aceasta carte.”
Zig Ziglar – autor si vorbitor motivational

„Daca poti citi aceasta carte fara sa ai un nod in gat, inseamna ca ceva nu e in ordine cu gatul tau.”
Jerry B. Jenkins – Coautor al seriei Left Behind, aflata in topul celor mai bine vandute carti alcatuit de New York Times.

„Trebuie sa fii binecuvantat pentru a fi o binecuvantare pentru altii. Paharul lui Rolf revarsa binecuvantari. Fiti contagiosi.”
Mark Victor Hansen – Coproducator al seriei bestseller Supa de pui pentru suflet aflata in topul celor mai bine vandute carti alcatuit de New York Times.

„Asa cum ne arata Rolf Garborg… nu e nimic mai intelept decat a invata calea lui Dumnezeu de a-Si transmite binecuvantarea de la o generatie la alta.”
Jack W. Hayford – pastor fondator/rector, Biserica Church on the Way, al colegiului The King’s College si al Seminarului Van Nuys, CA