ZVI, un destin extraordinar – Elwood McQuaid

lei8,50

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

ZVI este biografia unui om in a carui viata s-a vazut lucrarea lui Dumnezeu. La inceput, istoria sa ne aminteste de cea a cartii Estera din Biblie, caci desi Dumnezeu nu este mentionat cu Numele, El e fara indoiala prezent si la lucru.

In cursul povestirii, se va vedea limpede ca persoanele pe care le intalneste Zvi si evenimentele pe care le traieste nu pot fi intamplatoare. Cititorul poate sa recunoasca foarte limpede planul divind si calauzirea lui Dumnezeu.
Spre deosebire de multe alte istorii pe care le auzim astazi, aceasta biografie se indreapta spre un punct culminant fericit. Desigur ca viata lui Zvi inca nu s-a sfarsit, dar cea mai importanta chestiune pentru el s-a rezolvat. Astazi, el duce o viata victorioasa in tara strabunilor sai.
Modul in care a supravietuit tentativei de exterminare a poporului evreu, modul in care a ajuns in Israel si L-a intalnit pe Mesia este o istorie care il va captiva si emotiona profund pe cititor. Este istoria unui om pe care l-a coplesit iubirea Domnului Cristos.
Elwood McQuaid