Viața lui A. W. Tozer – James L. Snyder

lei25,00

Categorie:

Descriere

Sunt deseori intrebat: „A fost dr. Tozer cel mai mare predicator pe care l-ai auzit vreodata?” Nu, dar el a rascumparat timpul si prin urmare, a avut o intimitate cu Dumnezeu mai mare decat orice alt om pe care l-am cunoscut vreodata. A fost un mistic modern care a dat intaietate artei pierdute a meditatiei. Intrarea in prezenta lui dr. Tozer era un fapt care insufla teama respectuoasa.
Nu a fost doar un autor proeminent, ci si unul eminent. Scrierile lui inca reflecta „capacitatea unsa de a vorbi nevoilor actuale ale inimilor oamenilor”. Putea rosti intelepciune cu o economie uimitoare de cuvinte. Odata mi-a spus:
„Trebuie sa dau socoteala inaintea lui Dumnezeu nu numai pentru ceea ce am facut, dar si pentru motivul pentru care am facut acel lucru.”
Cele mai memorabile cuvinte ale sale pentru mine sunt urmatoarele: „Exista momente cand, timp de ceasuri intregi, stau prosternat inaintea lui Dumnezeu fara sa spun un cuvant de cerere sau de lauda – doar privesc indelung la El si ma inchin.”
Sfatuiesc pe fiecare student al Bibliei cu care am legatura directa, prin intermediul telefonului sau al scrisorilor: Cumparati toate cartile pe care le-a scris dr. A.W. Tozer si digerati-le.
Sa-l cunosc pe dr. Tozer a fost o mare binecuvantare. Sa ma rog cu el a insemnat sa fiu in Locul Sfant!
Leonard Ravenhill in Cuvant inainte