O descoperire zguduitoare – Mary K. Baxter

lei9,00

Revelație divină despre iad

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Kathryn Baxter s-a născut în Tennesee. A fost crescută şi educată într-o casă creştină. Încă pe când era mică, mama ei a învăţat-o despre Isus Hristos şi mântuirea prin El.

Kathryn a fost născută din nou la vârsta de 19 ani. După ce L-a servit pe Domnul câţiva ani, ea s-a depărtat de El pentru o perioadă. Duhul lui Dumnezeu n-a lăsat-o liniştită şi ea a fost nevoită să se întoarcă la dragostea dintâi şi şi-a predat din nou viaţa lui Hristos. Ea Îl slujeşte pe El acum cu credincioşie.

Pe la mijlocul anului 1960, Kathryn s-a mutat cu familia la Detroit, Michigan, unde a început să aibă vedenii din partea Domnului. În timpul petrecut la Michigan, ea s-a supus pe deplin bătrânilor şi conducerii Casei Domnului.

Pastorii, conducătorii şi sfinţii Domnului vorbesc de bine despre ea şi slujba ei. Mişcarea Duhului Sfânt este puternică în toate serviciile ei, şi multe minuni au avut loc în ele. Darurile Duhului Sfânt cu demonstraţii sunt manifestate în adunările ei, aşa după cum ea este condusă de Duhul lui Dumnezeu. Ea iubeşte pe Domnul cu toată inima, mintea, sufletul şi puterea ei, şi doreşte mai mult decât orice să fie un câştigător de suflete pentru Isus Hristos.

Kathryn este căsătorită de peste 24 de ani cu Bill Baxter. Ei au 4 copii şi 6 nepoţi, care îi ajută în slujba lor.

Ea este cu adevărat o servitoare dedicată Domnului. Chemarea ei este în mod specific în domeniul viselor, vedeniilor şi descoperirilor. Ea a fost ordinată ca o femeie slujitoare în 1983 la Full Gospel Church of God în Taylor, Michigan. Ea acum slujeşte sub autoritatea Bisericii Naţionale a lui Dumnezeu din Washington D. C.

În 1976, pe când trăia în Belleville, Isus i-a apărut în formă umană, în vise, vedenii şi descoperiri sau revelaţii. De atunci, ea a primit încă multe vizite ale Domnului. În timpul acestor vizite, El i-a arătat adâncimile, gradele, nivelele şi torturile sufletelor pierdute în iad. Ei i s-au dat, de asemenea, vedenii despre cer, despre perioada necazului cel mare şi despre timpul sfârşitului.

În timpul unei perioade din viaţa ei, Isus a venit la ea în fiecare noapte, timp de 40 de nopţi. El i-a spus că acest mesaj este pentru lumea întreagă.