Crescut în biserica subterană – Albrecht Kaul, Isaac Liu

lei16,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Viata lui Isaac Liu a stat sub semnul miracolului inca de la nasterea sa si a continuat in acelasi fel pe parcursul numeroaselor situatii dramatice prin care a trecut.

Devotamentul ferm pentru Isus aratat de bunica sa, greutatile familiei unui „dusman al statului” chinez, botezul in apa la numai opt ani, prima predica rostita la doar unsprezece ani, fuga intregii familii in Myanmar si apoi emigrarea in Germania – sunt cateva linii ce schiteaza planul lui Dumnezeu pentru viata tanarului Isaac.

Isaac a crescut in umbra unui tata renumit deja atat in lumea crestina din Occident, cat si in China comunista pentru activitatile sale crestine socotite subversive. Totusi Isaac a cautat cu ardoare voia lui Dumnezeu pentru viata lui inca de timpuriu, iar experientele sale spirituale si calauzirea divina de care a avut parte pana acum arata ca Dumnezeu foloseste cu putere orice om care se pune la dispozitia Lui.

Teama de oameni dispare cand ajungi sa ii cunosti. Recomand oricui are posibilitatea sa faca o vizita in China. Nu va lasati fascinati doar de particularitatile noastre culturale, ci intrati in biserici, cautati-i pe crestini si experimentati lucrarea lui Dumnezeu de acolo. Va veti intoarce cu o noua insufletire si cu prieteni noi – iar de prieteni nu trebuie sa va temeti.Isaac Liu

Albrecht Kaul a facut parte, timp de 14 ani, din bordul de conducere al Christliche Verein Junger Menschen [YMCA] din Germania. De-a lungul anilor, a calatorit mult in China, iar contactul cu comunitatile locale chineze i-a oferit o imagine complexa a acestei tari misterioase.