De ce continui să cred – Joe Boot

lei16,00

Stoc epuizat

Descriere

Aceasta carte s-ar putea sa fie una dintre cele mai importante din cate ai citit vreodata.. Vei fi patruns de ideile pe care le vei intalni pe parcursul citirii ei si vei dori ca si altii sa fie atinsi de ele. O recomand cu caldura.
Ravi Zacharias

Joe Boot combina rigoarea intelectuala cu entuziasmul debordant si ofera o pledoarie convingatoare pentru credinta in Isus Cristos. O lectura absolut obligatorie pentru sceptici, pentru cei care cauta adevarul si pentru crestinii dornici sa-si inteleaga credinta.

Canon J. John

Joe Boot impleteste experienta sa cu istoria, tesand cu indemanare printre fibrele marturiei sale de credinta o critica echilibrata a conceptiilor despre lume propuse de ganditori de-a lungul veacurilor. O apologetica remarcabila si convingatoaree.. m-a dus pe genunchi in inchinare.

Rev. Greg Downes

Joe Boot ne-a daruit din nou o carte care combina inteligenta si umorul cu originalitatea si stilul sau unic. Este o carte importanta pentru vremuri importante, o carte ce merita si se impune a fi citita si savurata.

Michael Coren

Indiferent daca ai primit mesajul Evangheliei din frageda copilarie sau daca abia acum incepi sa cercetezi crestinismul, cartea aceasta este pentru tine. Joe Boot sustine cu inflacarare si putere de convingere ca Isus este Cristosul asa cum Il reveleaza Scripturile. Si recunoaste cu smerenie dependenta noastra completa de chemarea plina de indurare a lui Dumnezeu. Lecturarea acestei carti mi-a antrenat gandirea, m-a facut sa inteleg mai bine si mi-a condus inima in inchinare.

Steve Green